PRITVORENI MUŠKARCI KOJI SU NAPALI ZAŠTITARA: Unatoč liječničkoj pomoći, preminuo je u bolnici

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Nad dvojicom mladića, 22-godišnjakom i 23-godišnjakom dovršeno je kriminalističko istraživanje. Policijski službenici PU zagrebačke reki su kako se sumnja da su oni počinili kazneno djelo “Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti”.

Osumnjičeni muškarci su u društvu još jednog 34-godišnjaka, 3. rujna oko 4 sata došli u automat kluba na području Trnja u Lastovskoj ulici. Vrlo brzo je 22-godišnjak, zbog svog neprimjerenog ponašanja, došao u verbalni sukob s 40-godišnjim zaštitarem.

Iako je prvo bio verbalni, to je uskoro preraslo u tjelesni sukob. U sve se, ničim izazavan, kako navodi policija, uključio i osumnjičeni 23-godišnjak. Potom su zajedno, u namjeri da ga teško tjelesno ozlijede, zaštitaru zadali više udaraca rukama i nogama, a zatim pobjegli u društvu 34-godišnjaka koji nije sudjelovao u sukobu.

Nakon napada, zaštitaru je pozlilo te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Nažalost, od zadobivenih povreda je preminuo.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su dvojicu osumnjičenih muškaraca predali pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava će biti dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, objavila je policija.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI