PRIZOR IZ NOĆNE MORE: Mladić krenuo po djevojku nakon vjenčanja, no već je bilo prekasno! Alkohol kumovao još jednoj smrti

Foto: Pixabay/Ilustracija

Mlada djevojka Stefana Đurović nakon vjenčanja na kojemu je bila kuma, dečku je poslala poruku da krene po nju iz Kraljeva jer je trenutni vozač bio pod utjecajem alkohola te je vozio vrlo brzo, doznaje Blic.

Međutim, automobil u kojemu je bila 24-godišnjakinja sletio je s ceste u kanal te udario u betonski stup. Stravična scena zatekla je upravo Stefaninog dečka koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć, no Stefana je ubrzo podlegla ozljedama.

Njena prijateljica (22) nalazi se u teškom stanju, dok se vozač nalazi u bolnici te je van životne opasnosti.  Stefanin otac objavio je vijest na svom Facebooku.

”Moja Stefa, moj život, moja najveća ljubav poginula je u prometnoj nesreći sinoć u 1.10 sati na Vitkovcu. Zahvaljujući pijanom gadu koji je vozio, ja više nemam kćer Stefu. Sine, sjećam se prvog pogleda na tebe u krevetu, odrastanja, igre, očiju, očiju, mog srca… Lijepe plave oči. Zašto te je Bog uzeo od mene?”, oprostio se njen otac.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI