PRKAČIN BIJESAN NA GOLDSTEINA I ŽESTOKO PORUČIO: ‘On je bio nekakav diplomat?! Čovjek koji ne zna francuski, ni povijest’

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zastupnik Domovinskog pokreta Ante Prkačin gostovao je u emisiji Bujica voditelja i urednika Velimira Bujanca gdje je komentirao incident na tribini ‘antifašista’ u Novinarskom domu. Naime, tada je zaiskrilo između generala HOS-a i povjesničara Ive Goldsteina. Nakon što su se porječkali oko interpretacije 22. lipnja, Prkačin ga je prozvao “razmaženim i bahatim”.

“Goldstein je bio nekakav diplomat?! Čovjek koji ne zna francuski, čovjek koji ne zna ni povijest koju predaje.. Ne znam što sve on nije bio, ali posve sigurno nije doratso mjestu i poziciji na kojoj je”, tvrdi Prkačin.

Tužit će ga?

“Ne daj Bože da sam se ja ponio djelomice slično njemu, siguran sam da ne bih mogao živjeti od medija koji bi prozivali nekog “poludjelog” desničara koji je došao tamo i napravio incident, nered… Da sam u godinama moga sina Andre, ja se s njim sigurno ne bih raspravljao, ali sada sam saborski zastupnik i moram voditi računa o ugledu”, rekao je između ostalog Prkačin koji namjerava tužiti povjesničara.

Cijelu emisiju pogledajte na poveznici.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI