PRLJAVŠTINE DORH-a POLAKO IZLAZE NA VIDJELO! Zlato, zašto si lagala i koliko često to radiš?

Foto: 7dnevno/Pixsell

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 3. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik piše o prljavštinama DORH-a koje polako izlaze na vidjelo. “Zlato, zašto si lagala i koliko često to radiš”, naslov je kojim 7dnevno uvodi čitatelje u ovu temu te zaključuje kako bi ubrzanim umirovljenjem Hrvoj-Šipek i konačnim umirovljenjem Mladena Bajića DORH i pravosuđe dobili priliku za početak reforme.

Čitajte o novom šefu zagrebačke mladeži HDZ-a. Maksimilijan Šimrak je kadar Milijana Brkića. Plenkovića su razočarali izbori za pomladak stranke.

Istražitelj Nikola Kajkić za 7dnevno otkriva kako su pronađeni ubijeni Hrvati. Masovna grobnica u Boboti otkrivena je upornošću domaćeg Srbina i SOA-e iz Osijeka. Ministarstvo branitelja prije dvadesetak dana je vratilo mehanizaciju koju je prije tri godine povuklo.

Tjednik piše da iz HDZ-a ukazuju da iza Vanđelića stoji jedan od najbogatijih – Ante Vlahović.



 

Može li kupnja od Francuza postati premijerova afera? Milanović traži od DORH-a istragu o avionima Rafale jer sumnja i na visoke provizije.

Školski prijatelj dokaz je veze DORH-a i HDZ-a. Zašto Veselica nije priveden u izmišljenoj aferi Janaf?

Međimurci poslali poruku izborom optuženog župana. Narod za Posavca i protiv USKOK-a i DORH-a.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI