PROCURILA NEUGODNA FOTOGRAFIJA: Plenković se ipak družio s uhićenim HDZ-ovim direktorom? Plenković nasmiješeno pozirao u njegovom društvu

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Hrvatska Vlada reagirala je na članak koji je objavio tjednik Nacional, u kojem tvrde da se premijer Plenković zauzeo za postavljanje Damira Škugora na mjesto direktora za plin INA-e.

“Predsjednik Vlade nema nikakve veze s pozicijom g. Škugora u INA-i, niti ga osobno poznaje. Odgovore na pitanja o poziciji g. Škugora u INA-i treba dati INA, a ne Vlada, čije su službe pri Ministarstvu financija i otkrile sumnjive poslovne procese i transakcije te blokirale nezakonito stečenu imovinu”, poručio je u utorak Marko Milić, glasnogovornik Vlade.

No čini se da to ipak nije tako te se pojavila fotografija koju je objavila članica HDZ-a Koraljka Marušić na kojoj se vidi da se Damir Škugor i Andrej Plenković druže i poziraju. Čini se kako su 2015. godine, ne samo obojica bili u Hypo centru na skupu podrške tadašnjoj predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a, Kolindi Grabar Kitarović, već su se čak i slikali zajedno.

 



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI