PROCURILI DETALJI MAMIĆEVE ISPLATE ASTRONOMSKOG DUGA! Ime koje se pojavilo sve bi moglo iznenaditi

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Hercegovački poduzetnik Renato Reno Korać, vlasnik lanca kladionica u BiH, osoba je koja je Zdravku Mamiću dala ili posudila 44,5 milijuna kuna kojima je Mamić krajem srpnja ove godine podmirio dug državi na osnovi pravomoćne sudske presude iz Osijeka te na taj način spriječio ovrhu države nad svojom blokiranom imovinom, doznaje Jutarnji list.

“Ma neću to uopće komentirat. Nema potrebe da to komentiram za novine. Neka ljudi pišu, to je njihovo pravo, no ja to neću komentirati”, kazao je Mamić u kratkom razgovoru za Jutarnji.

Podsjetimo ukratko da je prije nešto više od mjesec dana Zdravko Mamić u tajnosti podmirio dug prema Hrvatskoj u iznosu od točno 45 milijuna kuna.

Kako je Uskok Mamiću već blokirao 7 milijuna koje su položeni za jamčevinu – taj novac je vraćen Mamiću, a potom i oduzet zbog sumnje da novac potječe iz kaznenog djela – ovim bi se pokrio čitav iznos od 52 milijuna kuna, za koliko ga se optužuje da je izvukao iz Dinama.

Podsjetimo također da je dug  ‘prelomila’ Mamićeva supruga Marina koja je potpisala nagodbu sa zagrebačkim Županijskim državnim odvjetništvom.



No čini se da cure detalji kako je zapravo Mamić osigurao taj novac, a idućih dana možda nas očekuje i nastavak ove priče.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI