PRONAĐENA 16-GODIŠNJA DJEVOJKA INDIRA IZ BJELOVARA! Samovoljno se udaljila od kuće

Foto: Pixell

Nestala 16-godišnja Indira Radanac koja se 2. siječnja udaljila od svog doma nedaleko od Bjelovara nakon čega joj se izgubio svaki trag je pronađena! Objavila je to u subotu PU bjelovarsko-bilogorska.

Njezin nestanak prijavljen je PU bjelovarsko–bilogorskoj nakon čega je krenula potraga. Na svu sreću, potraga je uspješno završila.

Priopćenje policije donosimo u nastavku.

“U nedjelju 2. siječnja, policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimili su prijavu nestanka 16-godišnjakinje, koja se udaljila s adrese prebivališta.

Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske uprave koprivničko-križevačke i Policijske uprave virovitičko-podravske.



Jučer, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju”, piše u priopćenju.

Podsjetimo, Indira je nestala 2. siječnja kada je roditeljima rekla da ide kod susjede koja živi u susjednoj kući.

“Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag”, rekao je tada utučeni otac Nenad.

Problem je bio i u tome što joj je mobitel bio isključen i nije ju bilo moguće kontaktirati.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI