PRONAŠLI JE NAKON 17 DANA: Otac je nudio 30.000 eura za njezin povratak!

“Prestaje traganje za nestalom Cleom Brozović budući da je pronađena“, priopćili su u ponedjeljak iz Policijske uprave požeško-slavonske vijest koja se čekala sa zebnjom.

O drami 19-godišnjakinje koja je svoju životnu sreću potražila u Njemačkoj mediji su naširoko izvještavali.

Clea je nestala 17. srpnja u Frankfurtu, gdje se zaputila proljetos u potrazi za poslom.

“Navodno je policiju zvao prolaznik koji je ujutro oko šest sati išao na posao i vidio djevojku. Rekla mu je kako je izgubila mobitel. Policija je stigla i djevojku odvezla u policiju, uzeli su joj podatke i vratili je na mjesto gdje su je i pronašli. Ne znamo zašto su to učinili i što se dogodilo s Cleom”, otkrio je za portal Fenix obiteljski prijatelj Brozovića iz Frankfurta okolnosti nestanka.

Clea je bila je zaposlena kao sobarica u jednom frankfurtskom hotelu, a nedugo prije nestanka dobila je otkaz. Kontaktirala je oca i rekla da tu više neće raditi, izvijestio je Fenix pozivajući se na izvor blizak obitelji.



Nakon njezinog nestanka u Frankfurt se zaputio i njezin brat Max Emanuel, a unatoč zdravstvenim problemima stigao je i otac Leon koji je ponudio nagradu od 30.000 eura onome tko je dovede u policijsku postaju.

U međuvremenu su stizale vijesti kako je Clea viđena, no te vijesti nisu bile pouzdane. Sve dok se nije oglasila policija. Točnu lokaciju pronalaska djevojke nisu otkrili, no potvrdili su da je zdrava i da je dobro.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI