PROŠLO JE ČETIRI MJESECA OD NESTANKA MATEJA! Otac Nenad ne gubi nadu: ‘Znam da će Matej na kraju biti na najboljem mjestu’

Prošlo je četiri mjeseca od nestanka Mateja Periša. Njegov otac Nenad Periš za Blic je kazao kako se još uvijek nada.

“Neizvjesnost otežava cijelu situaciju. Što duže vrijeme odmiče, koliko god je bol teška čovjek se privikava, ali ta neizvjesnost koja se dogodi, ona otežava sve”, izjavio je Nenad Periš.

“Treba se samo držati istine, sve što se dogodi, prihvatit ću, a ja vjerujem da će Bog dati da se stvari riješe. Znam da će Matej na kraju biti na najboljem mjestu, ili sa svojom obitelji ili s Bogom. Mi moramo živjeti s tim, a ako bude sreće, ako se Matej vrati – to će biti događaj koji će odjeknuti. Ja se nadam, ali i svima zahvaljujem što su uz mene”, dodaje.

“Trudim se biti uključen u sve i biti koristan svojoj obitelji. Da budem Nenad Periš. Bez obzira na to što osmijeha nema. Živim, radim… Mučno mi je, ali moram naprijed. Moram živjeti s tim da ne znam gdje je Matej”, rekao je Nenad Periš.

“Tisuću puta sam prošao kroz tu kobnu noć. Razmišljao šta se dogodilo. Ali svaki put kada dođem do kraja postavim sebi pitanja na koja nemam odgovor i to me opet vrati na početak priče… Na to da nemam odgovor šta se dogodilo Mateju…”, zaključio je.Facebook Comments

Loading...
DIJELI