PROSVJED ISPRED SREDIŠNICE HDZ-a: Vlada strah od demonstracija i uličnih nereda, najviše se boje socijalnih nemira

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 9. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Otkrivamo: Što ako Todorić zaista dobije arbitražu protiv države? Održavaju se tajni sastanci uz arbitražu za Agrokor u američkom veleposlanstvu, Amerikanci pozivaju stručnjake iz gospodarstva i pravosuđa! Proračun to ne bi mogao podnijeti!

Osmišljena kampanja za predsjednika: Jandroković na Manjkasov pogon blista!

Specijalna operacija: Plenkovićeva trojka preko koje ga žele uvući u aferu INA! Filipović, Katičić i Milić možda nisu učinili ništa, ali će ih se premijer morati riješiti.

Bračni par za spas: Kako je likvidirao Martinu Dalić zbog Borga, tako će njezina supruga Niku zbog INA-eProsvjed ispred središnjice HDZ-a: Vlada strah od demonstracija i uličnih nereda! Najviše se boje socijalnih nemira.

Ivica Bačić, bivši djelatnik MORH-a koji je radio na poslovima kriptozaštite, optužen da je srpski špijun. Ispričao je nam svoj, vjerojatno najbizarniji slučaj odmazde države protiv prijavitelja kriminala i ratnih zločina. Dokumenti koje sam predao DORH-u upotrijebljeni su protiv mene: Optužen sam za špijunažu!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI