PROSVJED U KOPRIVNICI: Mještani Draganovca prosvjedom dali do znanja da hoće cestu i kanalizaciju

Drava-info

Procedura je pokrenuta za Ulicu Mirni dol jer se ona nastavlja na Radničku koja se asfaltira, a tek iz nje ide Rudarska.

U petak u 10 sati u centru Koprivnice ispred Gradske uprave mještani Draganovca održali su prosvjed. Kako javlja E-podravina skupilo se dvadesetak osoba koje su vladajućima dobacivale da hoće cestu.

Naime, okupili se se većinom stanovnici Rudarske ulice, kojima se izgradnja prometnice obećaje već 20 godina. Pojedinci su donijeli transparente na kojima je pisalo ‘Želimo asfalt, ispunite obećanja, Želimo kanalizaciju!’

Gradska glasnogovornica nedugo nakon okupljanja pozvala ih je unutra na sastanak s Jasnom Golubić, pročelnicom za izgradnju grada i djelatnicima odjela.

Biserka Grahovac, potpredsjednica mjesnog odbora Draganovec i organizatorica prosvjeda, izvijestila je što je dogovoreno.

– Vinogradarski put i Ulica Bukovačka idu na EU fondove 2018. godine, a ove godine bi trebala krenuti rekonstrukcija Radničke od ulice Draganovec do spajanja sa županijskom cestom, a nastavno Ulica Mirni dol kad se riješe imovinsko-pravni odnosi – rekla je ona.Procedura je pokrenuta za Ulicu Mirni dol jer se ona nastavlja na Radničku koja se asfaltira, a tek iz nje ide Rudarska.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI