‘Protiv mene se vodi pravi a ne hibridni rat!’

Photo: Borna Filic/PIXSELL

''Protiv tih sam ljudi, koji su ogrezli u najveći kriminal u modernoj Hrvatskoj, podnio kaznenu prijavu, a neustavnost Lexa u cijelosti i na primjerima objasnio u Prijedlogu za ocjenu ustavnosti koji sam podnio Ustavnom sudu Republike Hrvatske'', navodi

Putem svog bloga opet se oglasio  Ivica Todorić. Poručio je još jednom kako je Lex Agrokor potpisao pod prijetnjama i ucjenama, a opet se obrušio i na Martinu Dalić i Antu Ramljaka.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Protiv mene se vodi pravi, a ne hibridni rat”

“Lex Agrokor potpisao sam pod prijetnjama, ucjenama i zastrašujućim medijskim pritiskom. Pravim, a ne kako ga premijer prozvao hibridnim ratom, smišljenim u kriminalnim radionicama Martine Dalić i Ante Ramljaka. Protiv mene i mojih suradnika vođena je najprljavija kampanja u modernoj hrvatskoj povijesti kojoj je cilj bio oteti i raskomadati privatno vlasništvo i Agrokor predati u ruke unaprijed odabranih strvinara i njihovih međunarodnih i domaćih partnera. Samo dan prije nego sam bio primoran potpisati Lex, Vlada u Agrokor, bez ikakvog razloga, šalje policiju kao konačni oblik pritiska. Danas se zloupotrebljava i grubo manipulira mojom tadašnjom izjavom da sve što sam stvorio predajem u ruke Republike Hrvatske i hrvatskog naroda.

Ne bih imao ništa protiv da je Agrokor, kako sam tada rekao, vrijednost hrvatskog naroda i naše Domovine. Ali nije – te su vrijednosti manipulacijama Martine Dalić i Ante Ramljaka, a uz obilatu potporu premijera Plenkovića, predane u ruke američkog Knightheada, u ruke ljudi koji su kriminalnim radnjama rastočili Agrokor i iz Hrvatske već iznijeli stotine milijuna eura. Protiv tih sam ljudi, koji su ogrezli u najveći kriminal u modernoj Hrvatskoj, podnio kaznenu prijavu, a neustavnost Lexa u cijelosti i na primjerima objasnio u Prijedlogu za ocjenu ustavnosti koji sam podnio Ustavnom sudu Republike Hrvatske.

S timom pravnih, računovodstvenih i revizorskih eksperata pripremam i nove tužbe koje ću podnijeti pred domaćim i međunarodnim institucijama kako bih u cijelosti razotkrio sve one koji sudjeluju u nečasnim radnjama, a s neustavno otetim privatnim vrijednostima i stotinama milijuna Agrokorovih kuna pune vlastite džepove”, poručio je Todorić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI