PRVE LEZBIJSKE OLIMPIJSKE IGRE U HRVATSKOJ! Discipline? Otkopčavanje grudnjaka, ispijanje pive…

Facebook

Objava o lezbijskoj olimpijadi izazvala je čitav niz reakcija onih koji ovaj "sportski događaj" ne odobravaju, pa je ova stranica zapljusnuta manje-više duhovitim, ali vrlo često i uvredljivim komentarima: "Hoće li biti žena?"

ZbeLe Na Tron organizatorice su prve lezbijske Olimpijade u Hrvatskoj, a pod imenom “Lezbijada” održavat će se od 13.05. – 14.05. u Zagrebu na savskom nasipu.

“Mi želimo da konačno postane vidljivo da je sport i ženska stvar. Da Blanke ne postanu najpoznatije tek kad počnu osvajati zlata koja posvećuju Bogu, da kada nam se kući vrati medaljom ovjenčana sportašica članci o njezinom uspjehu ne budu posvećeni porijeklu njezinog koplja, da o košarkašicama ne čitamo kao o zanosnim ljepoticama, dok paralelno razna muška imena pune rubrike naših novina svojim najbanalnijim uspjesima (Mirko i Žirko iz Babine grede prvi su blizanci koji su na Veslački kup 2017 izašli u žutim dresovima).

Sport je oduvijek bila i ženska stvar, ali mi ćemo je konačno kao takvu i proklamirati! Pa ako je potrebno da je polezBijamo, so lez it be!”, kažu organizatorice ovog događaja koji se za sad promovira isključivo preko društvenih mreža.

Što će se sve zapravo događati na Lezbijadi?  Evo disciplina:

Otvaranje pive upaljačem u vis,



točenje pive u plastične čaše,

eksanje pive
Lakiranje noktiju s preponama (jedna osoba drži ruke na preponama osobe koja joj lakira nokte)

Otkopčavanje grudnjaka na 100cm leđno (po principu kamikaza)

Preskakanje lezBića (jedna iz tima preskakuje ostale)

Skok u stan (lezBijska selidba – vreće, kutije i transporteri za mačke se prebacuju s točke A na točku B)

Motanje duhana na travi (dakle mota se 5 cigareta, žiri ocjenjuje brzinu i estetiku)

Muf na dah (jedna osoba bez ruku jede muffin koji je u papirnatoj košuljici)

Treasure Hunt: Crazy Cat Lady (skupljanje plišanih mačaka po livadi).

Objava o lezbijskoj olimpijadi izazvala je čitav niz reakcija onih koji ovaj “sportski događaj” ne odobravaju, pa je ova stranica zapljusnuta manje-više duhovitim, ali vrlo često i uvredljivim komentarima:

– Diskriminirate heterosexualne žene. Nisam u životu čuo da je ijednin sportašici bio zabranjen nastup zbog njene sexualne orijentacije. A o cringe razini feminizma da ni ne govorim, ženski sport je zastupljen u onolikoj mjeri koliko žene prate sport! – jedan je od muških komentara koji je “dočekan na nož”, a ni razno raznih prijedloga nije nedostajalo:

– Mogu li ja biti mamograf?

– Hoće li biti žena?

– Imate li natjecanje u disciplini “sviranje kur*u”?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI