PRVI REZULTATI ZA SPLIT: Puljak uvjerljivo vodi, za Mihanovića nema previše nade u preokret

PRIVREMENI REZULTATI DIP-a U 20 SATI:

Prema privremenim rezultatima objavljenim u 20 sati na obrađenih 31,90 posto glasova vodi Ivica Puljak s 9.976 glasova, dok je Vice Mihanović na 6.134 glasa.

IZLAZNE ANKETE U 20 SATI:


Prema izlaznim anketama objavljenim u 20 sati vodi kandidat Centra Ivica Puljak neznatno je povećao prednost s 59,78 posto, dok je kandidat HDZ-a Vice Mihanović na 40,22.

IZLAZNE ANKETE U 19 SATI:Prema izlaznim anketama objavljenim u 19 sati vodi kandidat Centra Ivica Puljak s 59,19 posto, dok je kandidat HDZ-a Vice Mihanović na 40,81.

U Splitu Ivica Puljak (Centar) osvaja 59,19 posto dok HDZ-ov Vice Mihanović osvaja 40,81 posto.

Ivica Puljak (Centar) u prvom krugu lokalnih izbora osvojio je 26,82% glasova birača.

Vice Mihanović (HDZ) osvojio je u prvom krugu 23,23% glasova birača.

Drugi najveći grad također će večeras dobiti novog čovjeka na čelu grada. No to za Split za razliku od druga tri velika grada nije čudna pojava obzirom na to da biti jedan gradonačelnik Grada pod Marjanom od samostalnosti nije uspio izboriti drugi mandat. Andro Krstulović Opara sam je odustao od nove kandidature pa su u velikoj borbi ta njegova naslijednika  ostali Ivica Puljak iz stranke Centar i HDZ-ov Vice Mihanović.

Prema svim pokazateljima najneizvjesniji od tri velika grada bi upravo trebalo biti u Splitu stoga nas zasigurno očekuje zanimljiva izborna noć.

Izbornu večer iz Splita pratite i sve reakcije pratite na našem portalu.

U drugom krugu je izlaznost je u Splitu po podatcima DIP-a u od 16.30 sati iznosila (32,50%), što je u usporedbi s prvim krugom nešto manje, jer je prije dva tjedna iznosila (33,67%).

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI