PULJAK KRATKO KOMENTIRAO POLITIČKU KRIZU U SPLITU: Potez Franića ga nije puno uznemirio, dao je originalan odgovor!

Davor Javorovic/PIXSELL

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak u petak je komentirajući izlazak vijećnika Ante Franića iz SDP-a , a time i iz gradske većine, rekao da je žetončića uvijek bilo.

Na pitanje ima li sad većinu u Gradskom vijeću vijeću,  Puljak je odgovorio kako se nada da će biti razumijevanja i “da će im se u uvođenju reda u gradu pridružiti svi partneri.”

Odbio je komentirati audio snimke koje su prošlih dana objavljene u medijima tvrdeći da se radi o montiranim snimkama. Istaknuo je da su posvećeni projektima, da neće komentirati montirane snimke, niti ulaziti u političke igre i politikanstva onih koji su javni novac željeli uzeti za sebe, jer se njima sigurno čišćenje grada neće svidjeti.

Govoreći o javnim natječajima i transparentnosti rekao je da će sve što rade biti transparentno i preko javnih natječaja, što su i napravili.

Za članove nadzornih odbora tvrtki u vlasništvu grada Splita su prvi put u Hrvatskoj raspisani javni pozivi, kao i za članove upravnih vijeća, školskih odbora, za davanje u zakupa poslovnih prostora, za najam socijalnih stanova, rekao je Puljak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI