PULMOLOG SRIĆA NAPAO MILANOVIĆA: Jednu stvar mu je posebno zamjerio, a uputio mu je i otvoreni poziv!

Foto: Robert Anić/Pixsell

Pulmolog Saša Srića napisao je objavu i post na svojoj Facebook stranici u kojoj je naglasio važnosti cijepljenja i pridržavanja epidemioloških mjera kako bi se osiguralo zdravlja cijele nacije u borbi s pandemijom korona virusa.

Naglašava kako brojke rastu dok interes za cijepljenjem pada, a broj hospitaliziranih i onih pacijanata na respiratoru nažalost raste. Što je, kako kaže, bilo očekivano, ali svakako neželjeno. Jasno je  i nedvosmisleno odbrusio i predsjedniku Zoranu Milanoviću i pozvao ga na covid odjel da vidi “kako se pacijenti bore za svaki dah”.

“Dok svi znanstvenici i liječnici neumorno pozivamo i apeliramo na cijepljenje i pridržavanje epidemioloških mjera jer su jedini spas vrlo bahato u njegovom stilu predsjednik RH Zoran Milanović aktualne mjere smatra nepotrebnim i protivi im se zagovarajući švedski model koji je pokosio brojne živote. Predsjedniče, prepusti struci da procijeni i ocijeni što je najpametnije, a kad sve krene pozivam te na Covid Odjel da vidiš kako se pacijenti bore za svaki dah. Ovu pandemiju moramo i hoćemo pobijediti, ali samo sa čvrstim stavom i na zdravim temeljima”, napisao je doktor Srića na svom Facebooku.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI