Pupovac i bratija u Njemačkoj napadaju Plenkovića i Kolindu Grabar Kitarović

Borna Filic/PIXSELL

Žalosno je da nitko na takvu medijsku hajku u njemačkim medijima u pravilu ne odgovara

Pupovac sa bratijom i dobro umreženom hrvatskom diplomacijom u Njemačkoj zaostalom od mandata predsjednikovanja Stipe Mesića i Ive Josipovića nastavlja sa sotoniziranjem sada novog premijera Andreja Plenkovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Novinski petokolonoši u raznim njemačkim tiskovnim medijima ali i ponekim elektronskim razapinju Plenkovića i Kolindu kojima spočitavaju podržavanje fašistoidnih elemenata i njihovih medijskih nastupa, gdje im zamjeraju da ne daju jasnu podršku antifašitima poput Habulina, Zorana Pušić, Vesne Teršelić, Milorada Pupovca. Tako njemački novinari zamjeraju predsjednici i premijeru zašto odmah nisu smjenili direktora škole u Šibeniku, iako je poznato da direktor Belamarić nema ništa protiv Ane Frank, ali ima protiv pakovanja hrvatske antife i prikazivanja cijelog hrvatskog naroda fašističkim, iako je poznato da je sam predsjednik Tuđman, vođa hrvatske desnice bio antifašista.

Žalosno je da nitko na takvu medijsku hajku u njemačkim medijima u pravilu ne odgovara izuzev dva, tri samostalna strijelca Hrvata koji su već proglašeni desnoradikalnim novinarima, dok srpska strana i hrvatski izdajnici neumorno kopaju i servisiraju razne lijeve njemačke medije.

Zašto Hrvatska ne može parirati tim zlikovcima da državnoj razini te da u sklopu Ministarstva vanjskih poslova i Hrvatske vlade djeluju institucije koje se bave stranim medijima i demantiraju razne naručene napade na hrvatsku opstojnost, Domovinski rat i društvo koje se bavi zaštitom nacionalnih resursa. U svemu tome hrvatska bi diploamcija trebala odigrati veliku ulogu, a dok bude u ovakvom izdanju bar u Njemačkoj nema šanse da se čuje druga strana, stvarni interes hrvatskog naroda, a ne pošto-poto uništavajući globalizacijski procesi poduprijeti srpskim osvajanjem i iskrivljavanjem istine.

Kako to da Hrvatska nije u stanju na njemačkom tržištu već jednom izdati knjigu svoje povijesti na njemačkom jeziku? Primjerice jednog Rudolfa Horvata koji bi konačno parirao srpskoj akademiji SANU koja sa svojim štićenikom i kvazi knjigom Viktora Novaka nastavlja Nijemcima nesmiljeno soliti pameti kako je hrvatski narod i crkva u Hrvata na čelu sa Alojzijem Stepincem ogrezla u fašizmu? Zašto se poznato Horvatovo povijesno djelo ne suprotstavi knjigi Magnus Crimenu jednog Novaka, kojega njemački novinari i povjesničari uvelike koriste za sve napade na Hrvate i Hrvatsku, kao i poznati Hrvat i Nijemac koji po Njemačkoj propagira druga TITA.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI