PUPOVAC OTKRIO: Dolazi na 30. godišnjicu pada Vukovara, nije htio reći u kojoj će koloni biti

Foto: Pixell / e-Srbin.hr

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac potvrdio je da će doći na 30. godišnjicu pada Vukovara.

Za Dnevnik Nove TV kazao je da će tamo biti prisutan, ali nije htio odgovoriti u kojoj će koloni biti prisutan već je samo kazao: “O tome ćemo još razgovarati”.

Govorio je i o proslavi Dana srpskog jedinstva povodom čega je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao da se i u Hrvatskoj izvjese srpske zastave, a Pupovac se s njim složio.

“Za nas je ta stvar jučer bila završena”, rekao je Pupovac. Dodao je da bi bio sretniji i mirniji čovjek “da smo imali više snage u drugim vremenima nego što su današnja”.

Spomenuo je i one zastave “koje nisu zastave Republike Hrvatske”, aludirajući na ustaške zastave koje se pojavljuju na raznim skupovima.



“Policija u pravilniku postupanja ima odredbu da se treba uklanjati. Vlada treba učiniti sve da nitko od pripadnika manjina ne bude izložen vanjskim pritiscima i da ne žive u bilo kojoj vrsti nelagode ili straha. Pozdrav Za dom spremni, ustaška zastava ili bilo što u vezi ustaštva i njegovog oživljavanja ili opravdavanja u Hrvatskoj ne smije imati pravo javnosti“, kazao je Pupovac.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI