RADOVI NA ZAGREBAČKOM MOSTU SLOBODE: Od 31. svibnja do 31. kolovoza

Screenshot

U Zagrebu kreće druga faza radova na zagrebačkom Mostu slobode, koja obuhvaća zamjenu prijelaznih naprava na mostu. Počinje u utorak, 31. svibnja i trajat će do 31. kolovoza 2022., izvijestila je u nedjelju zagrebačka gradska uprava dodavši da je ukupna vrijednost radova oko tri milijuna kuna.

Tijekom izvođenja radova prometovat će se na jednoj strani mosta, dok će se na drugoj strani izvoditi radovi.

S radovima će se započeti na zapadnome dijelu mosta pa će njegov dio u smjeru Velike Gorice biti zatvoren, a promet će se odvijati na istočnoj stani, po preostalom slobodnom kolničkom dijelu jednim prometnim trakom za svaki smjer. Pješaci i biciklisti će se također kretati po slobodnoj strani nogostupa u oba smjera, ovisno o trenutnoj prometnoj regulaciji.

Predviđa se da će na zapadnoj strani radovi trajati mjesec i pol, nakon čega će se promet preusmjeriti na zapadnu, a radovi na istočnu stranu.

Zbog privremene prometne regulacije od 31. svibnja od 10 sati do 31. kolovoza do 20 sati, sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometovanju te ih molimo za strpljenje i razumijevanje, navodi se, uz ostalo u priopćenju iz Ureda gradonačelnika i ističe da Gradska uprava do kraja mandata planira uložiti više od 400 milijuna kuna u obnovu mostova, vijadukata i nadvožnjaka.Facebook Comments

Loading...
DIJELI