Ramljak: Kada sam došao, na računu je bilo šest kuna, a sada je 1,6 milijardi

Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je Trgovački sud imenovao Fabrisa Peruška novim izvanrednim povjerenikom za Agrokor, a Irenu Weber njegovom zamjenicom, pred novinare je, ispred sjedišta Agrokora na Žitnjaku, stao opozvani Ante Ramljak.

“Kako se osjećam? Ne znam što bih vam rekao, možda čak i olakšano, olakšano od svega. Kada sam došao tu, prije 11. mjeseci, 10. travnja, sam zatekao jad, šest kuna na računu. Na današnji dan je novac na računu milijardu i 600 milijuna kuna. Ja i Fabrisu i Ireni stvarno želim svu sreću, mislim da će oni to dobro napraviti do kraja. Ja moram razmisliti što ću sada, nemam nikakvih planova ni ideja”, rekao je Ramljak.

Na upit što je bilo presudno za njegov odlazak, Ramljak je rekao “to morate pitati nekog drugog”.

“Nema apsolutno nikakve gorčine. Sve oko Agrokora je jedna velika transformacija, jedna velika promjena u društvu i to stvarno nije bilo lako za izdržati, ni meni ni političarima, znali smo da ćemo imati problema. I ako je moja žrtva potrebna da bi se ovo do kraja izvelo, a smatram da je i ja sam tu žrtvu prihvatio. Stvarno želim da uspiju”, kazao je bivši izvanredni povjerenik, prenosi portal Direktno.hr

Facebook Comments



Loading...
DIJELI