RASPADA LI SE DOMOVINSKI POKRET? Nakon Škore ostavku dao i glavni stranački tajnik. Evo što je rekao

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Ostavku je nakon Miroslava Škore da i glavni tajnik DP-a Darijo Žepina, objavili su iz Domovinskog pokreta nekoliko sati kasnije.
“Dragi prijatelji, vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu.
Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni, naveo je Žepina u priopćenju objavljenom na službenom Facebook profilu DP-a.
“Koliko god teško bilo u ovim trenucima, nastavio je, osjećam osobnu potrebu Predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro, napisao je.
“To ovim pismom i činim. Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke”, poručio je Žepina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI