RASPUDIĆ OPTUŽUJE STOŽER DA SE SPRDA SA STRUKOM: ‘Neki dan Plenković tretira doktoricu Markotić kao da je neka hostesa’

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Mostovac Nino Raspudić kaže da prikupljanje potpisa za referendum ide dobro, ali dodaje kako je prvih nekoliko dana prikupljanja potpisa je padala kiša.

Smatra kako neće biti pljuska građana Mostu ako ne prikupe dovoljno potpisa. Još jednom je komentirao i sukob s Peđom Grbinom.

“Nikad nikog nisam tukao, ono što je dio medija izvještavao je sramotno, to je izvrtanje činjenica. Samotne su izjave Grbina, Pupovca i Kekin, da vam netko lijepi na čelo 11.000 mrtvih je ispod svake razine, to je političko lešinarenje i parazitiranje na mrtvima. Nije izgledalo kao da ćemo se potući, bio sam na 2 metra od kolege Grbina, nisam mu rekao niti jednu ružnu riječ i nisam mu se unosio u lice. Radilo se o tome da je on rekao da mi parazitiramo na mrtvima što je monstruozna optužba. Ja ne znam je li on predugo u politici pa je postao debelokožac, ali to je izjava od koje se svakom normalnom stisne želudac”, kaže Raspudić.

Na pitanje hoće li građane pozvati na cijepljenje odgovara: “To se pretvorilo u estradizaciju i sprdanje sa strukom. Neki dan Plenković tretira doktoricu Markotić kao da je neka hostesa pa kaže: ‘Sad ću je pozvati da vodi Raspudića po covid odjelu’ gdje ne mogu ni članovi obitelji pristupiti. Struka je u startu degradirana od strane HDZ-a, proces ne vodi ministar zdravstva nego policija, konačno smo dobili sastav stožera pa vidimo da su u njemu samo dva liječnika, čime se pokazuje da je i stožer potpuno nestručan”, rekao je Raspudić.

Komentirao je i Grmojinu izjavu da su sve okrenuli protiv sebe. “Mediji su izrezali rečenicu koju mu Selak Raspudić rekla, a to je: ‘Nismo, vidiš da su ovo sve napravili u dogovoru’. Selak Raspudić se ustala i rekla da je skandalozno da se nas u Saboru optužuje da parazitiraju na mrtvima. U ovom slučaju oni parazitiraju na tuđoj smrti jer za to optužuju one koji s time nemaju nikakve veze i koji ne upravljaju procesima, umjesto da kritiziraju HDZ i stožer. Pokazalo se da smo mi jedina oporba po ovom pitanju, a da su oni političke kukavice i neradnici”, kaže Raspudić za N1.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI