RASTE PLENKOVIĆEVA MOĆ! ‘Srpski svet’ kaska za Hrvatskom kao što Vučić kaska za Andrejem

Foto: 7dnevno/Pixsell

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 15. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik donosi sve detalje o aktualnim događanjima u Gradu Zagrebu. Piše kako Kikaš i Vojković upravljaju Zagrebom te kako im Tomaševićev vladar iz sjene, Ratko Bajakić, nije dorastao pa je u Holdingu sve veći kaos. Piše kako su čovjek za poslovne operacije Ive Josipovića i učitelj Milana Bandića moćniji od svih gradonačelnikovih ljudi.

Čitajte sve o posljednjem istupu doktora znanosti Darka Richtera. “Mogao sam ostati na čelu Srebrnjaka i prkositi svima. Nadao sam se presedanu, da ljudi različitih svjetonazora zajedno rade na dobrobit društva. Eksperiment nije uspio”, rekao je Richter za 7dnevno.

Tjednik analizira biznis sina propalog tajkuna: Pevec junior pripadnik je ovršne mafije.

Andrija Hebrang tvrdi o Andreju Plenkoviću: Vlada je morala za koronavirus donositi zakon.



Čitajte i sve o pobuni zbog predavanja Stierove mame o Bleiburgu, kao i temu o rastu Plenkovićeve moći i činjenici da je bez konkurencije i doma i u regiji.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI