REAKCIJE RODITELJA-ODGOJITELJA NAKON ODLUKE SUDA: Kozinec: ‘Mi smo presretni odlukom, od početka smo vjerovali u ovaj dan’

Izvor: N1

I dok su jedni, poput zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića nezadovoljni odlukom Visokog upravnog suda o vraćanju mjere roditelj-odgojitelj, na drugoj strani, korisnici te mjere presretni su i smatraju da je pobijedila pravda.

Jedna od korisnica mjere roditelj-odgojitelj koja je ujedno i članica Hrvatske udruge roditelja odgojitelja Nera Kozinec, komentirala je za N1 presudu Visokog upravnog suda.

Na početku je rekla kako je u mjeri od 2018. godine i ima četvero djece.

“Mi smo presretni odlukom. Mi smo od početka vjerovali u ovaj dan. Ova odluka suda je samo točka na i našeg rada, našeg odricanja i ulaganja od 11. mjeseca kada je Tomašević najavio spornu izmjenu”, rekla je.

Na upit o tome smatra li da će ova odluka suda biti konačna, odgovorila je “nemojmo kvariti današnji dan i ovu presudu”.



“Mislio je Tomašević da će i danas dobiti presudu pa je išla u korist roditelja odgojitelja”, istaknula je Kozinec.

Pojasnila je i što joj je omogućila mjera roditelj odgojitelj.

“S obzirom na to da imam četvero djece, ova mjera mi je omogućila sve ono što nisam imala s prvo dvoje djece. Svatko sebi kreira svoj život i tako sam se ja odlučila na ovu mjeru”, zaključila je Kozinec.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI