REAKCIJE SE NE STIŠAVAJU: Nasilje na prosvjedu za slobodu osuđuju svi, ali oko nekih stvari ipak nisu suglasni!

Ne stišavaju se političke akcije na prosvjed koji je održan na trgu bana Jelačića protiv covid potvrda i mjera koje je donio Stožer civilne zaštite.

Svatko ima pravo prosvjedovati ali nitko nema pravo na agresiju. Ipak, ne slažu se oko toga tko je kriv zbog podjela koje su nastale u društvu.

Organizirati ovakve prosvjede  uz nasilnička gdje se s leđa udara novinare, to je po meni za svaku osudu, tim više što je, bojim se, to na jedan način politički instrumentilizirano od strane pojedinih čelnika oporbenih političkih stanaka,” rekao je Ivan Čelić.


“Ne smatramo se odgovornima za polarizaciju u društvu. Mi nismo organizator tog prosvjeda niti je itko od nas govorio na prosvjedu, niti sudjelovao. Vladajući od početka do kraja vode ovaj proces, a postavio bih i njima pitanje, smatraju li se oni i Stožer odgovornima zbog toga što su davali COVID potvrde i cijepljenima i puštali ih da ulaze u bolnice i staračke domove bez testiranja”, kaže Nino Raspudić.

“Činjenica je da se jedan političkih osoba  dosad nije baš iskazao o svojim stavovima o slobodama pojedinca i manjinskih skupina, tako da, u tom smislu mi je to malo onako i farizejski”, smatra Arsen Bauk, piše Dnevnik.hrFacebook Comments

Loading...
DIJELI