BRNABIĆ OPTUŽILA HRVATE DA SU OPSJEDNUTI VUČIĆEM: ‘Nije dovoljno što su mu ubili djeda, pradjeda i stričeve’

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u emisiji ‘Hit tvit’ televizije Pink na kojem je svesrdno branila Aleksandra Vučića ili, bolje rečeno, napadala hrvatske, ali i regionalne medije zbog načina na koji izvještavaju o njemu.

Povod za reakciju je bilo gostovanje novinara i publicista Darka Hudelista u emisiji “Nedjeljom u 2” HRT-a.

Naime, Hudelist koji dobro poznaje Vučića (godinama su se i privatno družili), izjavio je kako smatra da Vučić dio frustracija prema Hrvatskoj ima zbog propale veze s Hrvaticom.

“Jedna djevojka bila mu je Hrvatica, čini mi se da ljubav nije uspjela zato što je Srbin i da tu leži korijen njegovih frustracija”, rekao je Stankoviću.

Brnabić je iznijela svoje mišljenje.



“Nevjerojatno je koliko se Hrvati, i svi ostali u regiju, opsesivno bave Vučićem. To je potpuna opsesija, to je nenormalnost. Da ima frustracija – koliko sam ja čula – zbog neke neuzvraćene ljubavi od prije 30 godina?”, izjavila je.

“To su njihove urbane legende. To je smiješno i užasno tužno i zastrašujuće. Nije dovoljno što su mu ubili djeda, pradjeda, stričeve, to što su 1992. – nakon toga što su ustaše ubile veći dio obitelji s očeve strane – srušili i zapalili sve kuće u Ćipuljićima”, naglasila je Brnabić.

“To nije njima dovoljan razlog, nego su našli neku neuzvraćenu ljubav, pri tom su se dičili time je li Vučić peder, švaler, ovakav i onakav”, dodala je, prenosi Dnevno.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI