U CENTRU BEOGRADA: Kapetan Dragan skuplja potpise za puštanje terorista na slobodu!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Zloglasni ratni zločinac koji je sa svojom postrojbom djelovao na području Knina, sada vodi humanitarnu udrugu za pomoć drugim zločincima i teroristima.

Tako Dragan Vasiljković, poznat kao kapetan Dragan sa svojom udrugom prikuplja sredstva kojima pomaže boravak ratnih zločinaca u zatvoru.

Podsjetimo, kapetan Dragan bio je vođa paravojne postrojbe ‘Knindže’ te je zbog njihovog djelovanja bila podignuta optužnica protiv njega u Hrvatskoj. Uhićen je 2010. godine, a s obzirom na to da se tada nalazio u Australiji, po prvi put se dogodilo da ta zemlja izruči nekog svog državljanina.

Jedan od takvih “srpskih heroja” za koje Vasiljković skuplja potpise je i Zvezdan Jovanović, politički atentator koji je izvršio ubojstvo onovremenog srbijanskog premijera Zorana Đinđića. U centu Beograda tako se nalazi štand na kojem se prikupljaju potpisi za puštanje Jovanovića iz zatvora.

Po pitanju takvog štanda na kojem se prikupljaju potpsi za oslobođanje terorista, institucije Srbije čiji je legitimni dužnosnik i stradao, ne poduzimaju baš ništa. No, po društvenim mrežama počeli su pisati razni aktivisti koji namjeravaju organizirano ukloniti štand, javlja Noizz.rs.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI