RESTRUKTURIRANJE I REORGANIZACIJA POSLOVANJA: Iz Holdinga najavljuju provođenje programa zbrinjavanja viška radnika

Wikimedia Commons

Nakon što su se u medijima pojavile informacije da Holding priprema otkaze za 42 radnika unutar GSKG-a, javili su se iz te zagrebačke tvrtke.

“Grupa Zagrebački holding najavila je nužno restrukturiranje i reorganizaciju poslovanja te u skladu s time poduzima potrebne korake od kojih je jedan i provođenje programa zbrinjavanja viška radnika. Pokrenut je proces savjetovanja sa socijalnim partnerima, javnost ćemo informirati kada proces završi”, rekli su iz Holdinga Večernjem listu.

RTL je ranije objavio da je direktor zagrebačkog GSKG-a Marko Šarić pokrenuo postupak savjetovanja vezanog za otkaze 42 radnika unutar GSKG-a koji bi trebali uslijediti u sljedećem razdoblju od 90 dana. Već postoji razrađeni popis tko bi trebao dobiti otkaz, a na njemu su radnici od razine voditelja odjela do razine čistačice. Navodi se i da imaju potencijalni višak od četiri izvršitelja na poslovima financija i računovodstva, potom višak od 17 radnika na općim poslovima, te višak od 21 radnika na poslovima naplate.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI