Richemberg: ‘Ako je predsjednica putovala u inozemstvo bez osobne zaštite radi se o ugrozi nacionalne sigurnosti ‘

Matija Topolovec/PIXSELL

Predsjednica vrhovna zapovjednica Oružanih snaga i njena osobna sigurnost je prvorazredno pitanje nacionalne sigurnosti", napisao je Beus Richembergh.

HNS-ovac Goran Beus Richembergh sinoć se na svojem Facebooku osvrnuo na predsjedničin odlazak u SAD te se zapitao je li Kolinda putovala u inozemstvo bez osobne zaštite.

Njegovu objavu prenosim u cijelosti:

“Nisam upratio je li ikome palo na pamet pitati je li predsjednica putovala u inozemstvo i bez osobne zaštite? Ona je štićena osoba prve kategorije i ni na kraj pameti joj ne bi smjelo biti da putuje bez nje. Ako je to učinila i ako šef nadležne službe MUPa nije istoga časa podnio ostavku i izvijestio ravnatelja i ministra onda je njegova karijera s tim završila.

A ako je i izvijestio ravnatelja i ministra a ovi nisu blokirali izlazak iz zemlje, onda se od njih obojice trebaju zahtijevati ostavke. Radilo bi se o ugrozi nacionalne sigurnosti jer je predsjednica vrhovna zapovjednica Oružanih snaga i njena osobna sigurnost je prvorazredno pitanje nacionalne sigurnosti”, napisao je Beus Richembergh.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI