RIMČEVA MAMA UPOZORILA NA VELIKU PRIJEVARU! Mate objavio njezinu poruku: ‘Lešinari uvijek pokušavaju iskoristiti priliku!’

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Poduzetnik Mate Rimac objavio je poruku koju mu je poslala njegova majka Zdenka Rimac, a kojom je pratitelje informirao o prijevari koja kola društvenim mrežama.

Naime, u poruci koju je netko poslao njegovoj majci, a koja je zatim ona proslijedila sinu piše:

“Firma se zove TradeVTech, pitaj Matu da li je s njima potpisivao ugovor o prodaji dionica. Ona je meni poslala link IPO Rimac Automobili. Zanima me da li su oni prava firma ili ne” .

Na ovu poruku Mate je odgovorio kako je riječ o prijevari.

“Lešinari uvijek pokušavaju iskoristiti priliku. Ljudi budite pametni, kad dionice budu na burzi kupujete preko brokera. Nitko na svijetu, pa ni sam Mate ne može prodavati “ispod ruke nije #BugattiRimac zastava pa da se to tako kupuje”, komentirali su Rimčevi pratitelji ispod objave.



Podsjetimo, u srpnju ove godine ujedinile su se tvrtke Rimac Automobili i svjetski poznata auto kompanija Bugatti Automobiles i stvorili novu kompaniju Bugatti Rimac d.o.o. čiji će glavni izvršni direktor biti sam Mate Rimac.

Sjedište nove kompanije bit će u Hrvatskoj i ona započinje poslovati od četvrtog tromjesečja 2021. godine. Nadalje, Rimac Automobili u idućoj godini navodno izlaze na burzu, izvijestio je u Manager Magazin, a prenijela agencija Reuters.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI