RITUALNO UBOJSTVO TRUDNICE U SAO PAULU: Ubojica joj rasporio trbuh i ostavio novčiće jer se vjeruje da je žrtvovana

Foto: Pixabay

Trudna 24-godišnja Ohana Karolin iz Brazila pronađena je mrtva s unakaženim genitalijama i rasporenim trbuhom, a policija sumnja da je riječ o ritualnom ubojstvu, objavio je Daily Mail.

Kada je pronađena mrtva u blizini Sao Paola prošle srijede, ova majka troje djece bila je u sedmom mjesecu trudnoće, a njezino iskasapljeno tijelo pronađeno je u dijelu grada Portal dos Lagos, gdje se nalaze brojne evangeličke vjerske zajednice.

Prolaznik koji je ugledao Ohanino tijelo odmah je pozvao policiju, a na sebi imala samo majicu kratkih rukava, a policija je uz njezino tijelo pronašla kratke hlače, papuče i novčiće.

Odmah su pozvali njezinog bivšeg supruga i oca njezine djece, kako bi prepoznao njezino tijelo. Prvi rezultati istrage pokazali su da je trudnica najvjerojatnije žrtvovana, te da je riječ o ritualnom ubojstvu, prenosi Daily Mail.

Policija je odmah pronašla njezinog bivšeg supruga i oca njezino troje djece, koji je identificirao tijelo. Istraga je još uvijek u tijeku, a očekuje se da će se kada bude dovršena znati stoji li iza njezina ubojstva možda njezin bivši suprug ili sadašnji partner.



Jedan njezin prijatelj je znakovito istaknuo kako “je upoznala je članove opasne bande. Postala je čudna, čak sam se i distancirao od nje zbog toga. Stvarno ne znam što joj se dogodilo. Bila je stvarno divna, svi smo je voljeli”.

U Portal dos Lagosu redovito se održavaju službe i bdijenja na otvorenom, kao što je uobičajeno u ovoj pobožnoj katoličkoj zemlji.

Drugi prijatelj tvrdi da ju je na dan kada je nestala vidio kako ulazi u crni auto dok ostali očevici tvrde da su tog dana u blizini mjesta zločina vidjeli i crni automobil koji odgovara opisu.

Njezino tijelo poslano je na obdukciju, a policija smrt tretira kao ubojstvo, piše Daily Mail.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI