S PROZORA PUCAO PO DOMU ZA STARIJE I NEMOĆNE! Uhićen je 40-godišnjak, razlog još nije poznat

Foto: Ilustracija

Kaznena prijava podignuta je protiv 40-godišnjaka koji je iz zračne puške nekoliko puta pucao na području Medveščaka, u razdoblju od ožujka do srpnja 2022., javlja PU zagrebačka.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom” i kaznenog djela “Oštećenje tuđe stvari”.

Pucao je s prozora na I. katu stambene zgrade, iz zračne puške marke GAMO, iz neutvrđenog razloga.

Ispalio je neutvrđenu količinu zračnog streljiva tzv. diabola u smjeru prozora kuhinje i pješačke staze doma za starije i nemoćne osobe. Tako je u dva navrata oštetio prozor kuhinje, dok su se u to vrijeme unutra nalazili zaposlenici, naglašavaju iz policije.

“U ponedjeljak 25. srpnja, policijski službenici s Medveščaka su temeljem Naloga Županijskog suda u Zagrebu, obavili pretragu stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni te je pronađena i oduzeta zračna puška te streljivo, a koji se dovode u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela”, dodaju iz policije.Facebook Comments

Loading...
DIJELI