SAD ĆE NEKI DOĆI NA SVOJE! PROCURIO NEZGODAN VIDEO ZASTUPNICE SDSS-a: ‘Pregovarali smo i dogovarali, gotovo trgovali. Ali, zna se zbog čega…

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Opće je poznata činjenica i nije od jučer da se suradnju HDZ-a i SDSS-a naziva političkom trgovinom. Posebno se to naravno odnosi na političke protivnike, ponajviše one s desnog političkog spektra.

Pupovac je na to jako osjetljiv

No čini se da će im jedan video dati za pravo ma koliko god se Milorad Pupovac u svojim istupima uvijek osjeti podosta osjetljivim kad mu se se spomene izraz trgovačka koalicija.

No čini se da su neki njegovi kolege priznali su da baš to rade.

Naime, Dragana Jeckov, potpredsjednica SDSS-a i zastupnica u Saboru, bila je aktivna u kampanji za parlamentarne izbore 2020.



U selu Islam Grčki, na području Zadarske županije, 1. srpnja se obratila simpatizerima svoje stranke. Objašnjavala im je, pokazuje videosnimka, zašto je SDSS četiri prethodne godine podržavao Vladu Andreja Plenkovića.

“Ovaj mandat nije nikome bio lagan. Dali smo sve što smo mogli od sebe, pregovarali smo i dogovarali, gotovo da smo trgovali. Ali, zna se zbog čega, zbog naših, na području gdje žive naši. Vrlo je jednostavno, nastavit ćemo tako i ubuduće, kazala je Dragana Jeckov pokušavši objasniti zašto je SDSS zadnje četiri godine podržavao Plenkovićevu Vladu.

Video možete pogledati OVDJE.

Novi list ju je zamolio da komentira to što je izrekla.

“Pogriješila sam kad sam rekla trgovina, to je zapravo politička trgovina. Mi iz SDSS-a i Kluba zastupnika nacionalnih manjina u parlamentu podržavamo Vladu, a za to tražimo da se realizira Operativni plan za nacionalne manjine. To je jedan sasvim zakonit odnos, nikakve druge trgovine nema među nama”, odgovorila je Jeckov.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI