SAD JE GOTOVO! PLENKOVIĆ POTPISAO SMRTNU PRESUDU! HDZ-ovci lude: Sramota što je učinio

Tomislav Kristo/Cropix

Sramota, tako jednom riječju HDZ-ovci opisuju novonastalu situaciju u vladajućoj koaliciji. Premijer Andrej Plenković kako navode nadalje doista kratkoročno jest kupio mir u Vladi, no dugoročno, HDZ iz ove priče izlazi kao gubitnik koji je suprotno svim ranijim uvjeravanjima pristao na HNS-ove zahtjeve i ucjene.

”Plenković već deset dana glumata lidera koji ne odustaje od svojih principa, ali kada se počelo pričati o izborima kukavički je odustao i pristao na Vrdoljakove kalkulacije, sada smo izvisili svi skupa, štrajk se prebio preko leđa djece i učitelja, roditelji opravdano bjesne. HNS-u je ionako svejedno, oni će se za sebe već nekako snaći, no ovdje je izvisio HDZ i to definitivno nije dobro, ponovno smo poslali poruku da nas se može ucjenjivati, umjesto da mi budemo pokretač Vlade i stranka koja odlučuje o budućoj suradnji”, komentira naš sugovornik iz vladajuće stranke nezadovoljan premijerovim pregovaračkim metodama i pristupom kroz kojega je navodno spasio Vladu i stranku od izvanrednih izbora.

”Nije on spasio ništa i nikoga, profesori i učitelji i dalje nisu zadovoljni, zadovoljan je on i šačica njemu bliskih ljudi, održati će se na vlasti još par mjeseci, ali što to nosi stranci u budućnosti nikoga nije briga. Ispada da nas može pritiskati svatko tko se sjeti. Prvo Pupovac, sada HNs-ovci koji su nam kroz medije smijenili ministre, a u konačnici i Bandić. Plenković je bio netko od koga se puno očekivalo, ali on je sva očekivanja iznevjerio, ovime je definitivno potpisao smrtnu presudu, odluka da ipak nastavi suradnju s HNS-om je početak njegova kraja i pokazatelj svih HDZ-ovih slabosti, ovako nije bilo nikada pa čak je i Jadranka Kosor bila uvjerljivija, on nema moć, u Vladi ga ne cijene, a u stranci je njegov utjecaj sve manji, svi smo razočarani, pa čak i oni koji ga sada tapšaju po ramenu”, zaključuje naš sugovornik iz HDZ-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI