SAD JE SVE KRISTALNO JASNO: Grbin otkrio tko je SDP-ov kandidat za Zagreb! Komentirao i izjavu Holy koja je podigla buru

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Najjača oporbena stranka SDP u 16 sati je održala je Predsjedništvo stranke. Glavna tema bila je lokalni izbori u Zagrebu i kandidat SDP-a s kojim  će u trku za gradonačelnika.

”Predsjedništvo je jednoglasno je podržalo prijedlog da na lokalnim izborima podrži kolegu Joška Klisovića. On je čovjek izuzetnog iskustva i drago mi je da ga imamo za kandidata, a nakon 16. svibnja ove godine i za gradonačelnika Zagreba”, rekao je šef Peđa Grbin nakon sjednice okupljenim novinarima na Iblerovu trgu ispred sjedišta stranke.

Oštro je pak opovrgnuo da je SDP izabrao alibi kandidata.

”Joško Klisović će itekako imati odriješene ruke, a SDP je tu da ga podrži. Cilj nije pobjeda na izborima, nego učiniti Zagreb boljim”, kaže Grbin u kandidaturi Klisovića.

Kratko se osvrnuo i komentirao i izjavu Mirele Holy o ”dotepencima u Zagrebu” koja je jutros danas izazvala brojne reakcije i podigla veliku prašinu.



”Ja sam isto dotepenec za razliku od nekih nisam se osjetio pogođenim tim tvitom. Mislim da je potpuno jasno da, kada ona govori o dotepenicma, govori o dotepencima na HZJZ i Rebro koji su se dotepali do tih institucija kako bi iskoristile poznanstva i rodbinske veze kako bi dobili nešto što im ne pripada. O takvim je dotepencima govorila Mirela Holy”, smatra predsjednik SDP-a.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI