Sanader žestoko odgovorio Bernardiću: ‘U demokraciji ne sudi partija’

Foto: Cropix

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader je u nedjelju izjavio kako su istaknuti SDP-ovci govorili da je Davor Bernardić neuspjeli eksperiment te da se treba probuditi i prestati sanjati.

“Sjećamo se da je Peđa Grbin izjavio kako je Bernardić jedan neuspjeli eksperiment. Vojko Obersnel je kazao: Bernardiću, krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati”, istaknuo je Sanader na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, Hrvatska je na parlamentarnim izborima 5. srpnja u poziciji birati između Andreja Plenkovića i Davora Bernardića.

“Kada članovi SDP-a kažu da je Bernardić neuspjeli eksperiment, onda ostaje kao izbor samo Plenković, zbog rezultata koje je Vlada s njim na čelu ostvarila u zadnje četiri godine”, poručio je Sanader.

Pri tomu je, među ostalim, spomenuo rješavanje problema u vezi s Agrokorom i brodogradilištima te upravljanje krizom u aktualnoj pandemiji koronavirusa.



“Hrvatska se odlično nosila s tom epidemijom i po ocjenama relevantnih stručnjaka i svjetske javnosti te smo pohvaljeni i uvršteni među najbolje zemlje u borbi protiv koronavirusa”, istaknuo je Sanader. Dodao je kako je zaslugom Vlade, s Plenkovićem na čelu, u Hrvatskoj bila politička stabilnost.

“To pokazuje koliko je kvalitetan rad i koji su uspjesi ove hrvatske Vlade i stoga na predstojećim izborima idemo po novi mandat koji ćemo zatražiti od birača jer smo ga zaslužili”, poručio je Sanader.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI