SANDRA BENČIĆ KAO PREMIJERKA? U Možemo! oduševljeni: Gradimo nacionalnu priču! Ona je odlična kandidatkinja

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Uz to što je do pobjede u Zagrebu platforma Možemo sa svojim kandidatom Tomislavom Tomaševićem skoro stigla u prvom krugu lokalnih izbora, pri čemu su na korak do većine u Gradskoj skupštini, njihovi kandidati uspjeli su se ugurati u gradska vijeća u Rijeci, Osijeku i Splitu, a upravo u tome vodstvo ove stranke vidi priliku za budućnost svoje opcije.

Kako se neslužbeno može čuti, prvi cilj su realizirali pa smatraju kako postaju stožerna stranka ljevice u Hrvatskoj pri čemu su definitivno okončali eru SDP-a, a kada su već to postigli namjera im je svoju stranku nacionalno osnažiti i politički etablirati u jedno ozbiljniju priču, ali i opciju koja bi doista u budućnosti mogla dati premijera.

Premda ona tu opciju odbacuje družinu u Možemo zagolicala je ideja koja se pojavila u medijima pa navode kako uopće ne bi bilo loše to da Sandra Benčić na idućim parlamentarnim izborima bude njihova kandidatkinja za premijerku.


Kako navode, radi se o britkoj i elokventnoj ženi bez dlake na jeziku koja se ne boji sučeljavanja, a koja je pored svega toga i u kampanji za lokalne izbore potegnula i pokazala koliko je sposobna i dominantna.

Ekipa iz Možemo zadovoljna trlja rukama te kažu da se najboljim potezom pokazalo to što u Zagrebu ipak nisu ulazili u koaliciju sa SDP-om koji im se sada ponovno sam nudi za suradnju u Skupštini, no o tome će naglašavaju tek promisliti kada se situacija malo slegne, nakon drugog kruga lokalnih izbora u Zagrebu, a u kojem se nadaju pobjedi vjerujući da ih Miroslav Škoro ni politički, ni matematički ne može dostići.Facebook Comments

Loading...
DIJELI