SDP na team-buildingu: Jedna od najvažnijih tema – smjena pojedinih članova

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Rad protiv interesa SDP-a ne, to je ono što ne podržavam', kazao je Bernardić

Nakon održanih lokalnih izbora, u Tuhelju se u petakna teambuildingu okupio SDP,  a ondje se i predsjednik SDP-a Davor Bernardić obratio medijima.

Jedna od najvažnijih tema u Tuhelju jest zahtjev SDP-a Primorsko-goranske županije, koji je zatražio smjenu pojedinih članova Predsjedništva i saborskih zastupnika, točnije Miranda Mrsića i Milanke Opačić, piše Dnevnik.hr.

“Moje osobno mišljenje, ono tko predstavlja stranku – mora predstavljati mišljenje stranke i iznostiti, a ne svoje osobno mišljenje. Nisam ja da se nikog smijeni, nego da se razgovara, nismo nikada izbacivali ljude. Ja sam protiv verbalnog delikta, odgovornost je na prvom mjestu”, poručio je Zlatko Komadina.

“Rad protiv interesa SDP-a ne, to je ono što ne podržavam, prema tome kao sto o svemu možemo kritički razgovarati oko predsjednika i bilo kojoj temi, tako moramo kritički razgovarati o svakom tko u ime SDP-a nosi mandat SDP-a na bilo kojoj funkciji pa i na funkciji potpredsjednika Sabora”, uzvratio je čelnik SDP-a Davor Bernardić.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI