SDP-OV BAUK IRONIČNO PORUČUJE: ‘Neka odu u oporbu ako im je sve jasno oko Ine’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Arsen Bauk iz SDP-a komentirao je za N1 pressicu ministra Damira Filipovića koju je održao kako bi odgovorio na navode objavljene u tjedniku Nacional.

Što se tiče ministra Filipovića, Bauk kaže da više nije pitanje tko kome vjeruje.

“Bilo bi dobro da DORH, ne neslužbeno nego službeno s potpisom nekoga, potvrdi ono što su rekli neslužbeno. Onda bi to povećalo vjerodostojnost onoga što je rekao ministar Filipović”, rekao je Bauk.

SDP-ovac kaže da je opozicija u dogovoru klubova, sukladno poslovniku sabora, održala sjednicu koja je najavljena na službenim stranicama sabora.

“Donijeli smo zajedno određene zaključke, zatražili smo ostavku predsjednika vlade i raspisivanje novih izbora”, istaknuo je Bauk.Jedan od vladinih koalicijskih partnera, državni tajnik Stjepan Čuraj iz HNS-a, danas je rekao da na koalicijskom sastanku nisu tražili dodatna pojašnjenja oko pljačke u Ini. Izjavio je da je “sve objašnjeno”.

“Što se tiče koalicijskih partnera, ako im je sve objašnjeno, onda bi oni od danas trebali otići u opoziciju. Ako oni još uvijek podržavaju vladu koja je dopustila ovo što se dogodilo, onda im očito nije dobro objašnjeno ili im nije jasno što se događa”, rekao je Bauk za N1.

Bauk ističe da premijer čini sve da se pokuša skrenuti fokus s teme te da se situacija dedramatizira.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI