SDP-ova BILJANA BORZAN O KAOSU U STRANCI: ‘Onaj tko voli SDP i tko mu zaista želi dobro neće pisati otvorena pisma, i raditi cirkus’

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Europarlamentarka i potpredsjednica SDP-a Biljana Borzan bila je gošća N1 Studija uživo gdje je komentirala je situaciju u Klubu zastupnika SDP-a u Saboru i samoj stranci koja je sve samo ne idealna.

Borzan smatra i napominje da je situacija u Klubu trebala biti još i prije razriješena.

“Vjerujem da u Klubu zastupnika sjede kolegice i kolege koje žele dobro SDP-u i koji žele ostati članovi SDP-a. Smatram da u SDP-u za svakoga tko radi ima mjesta. Dalje mislim da je svako nagađanje i raspravljanje potpuno nepotrebno. Razumijem vaša pitanja, dobar dio mojih kolega izazivaju interes medija svojim riječima. Smatram da je krajnje vrijeme prionuti poslu jer građane ne zanima analitika u SDP-u”, rekla je Borzan.

SDP-ova europarlamentarka pak nije htjela spekulirati što će se dalje događati u njihovom Klubu zastupnika.

“Nisam članica Kluba i ne mogu pretpostaviti što će se zbiti, ali ja sam optimist. Naše savjetovanje u Tuhelju je pokazalo da u SDP-u ne postoje bitni prijepori oko važnih političkih tema, nego se ljudi dijele na one s kim s dobar, a s kim nisi i mislim da je to neprihvatljivo”, ističe Borzan.



Podsjeća da je u prošlom mandatu bila u onom dijelu političara u SDP-u koji ne odobravaju što je Davor Bernardić radio i rukovodstvo oko njega.

“Sjetit ćete se da nikad nisam niti jednu tešku riječ uputila, osim ponekad kritiku. Onaj tko voli SDP i tko zaista želi dobro SDP-u neće pisati otvorena pisma, neće davati intervjue i raditi cirkus od stranke”, kazala je Borzan, donosi N1.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI