SDP-OVAC OŠTRO PO VLADI: Plenković i Cvitan zajedno na press konferenciji – kao da smo u Sjevernoj Koreji!

Patrik Macek/PIXSELL

'Plenković i HDZ politiziraju i nije im bitna istina nego im je bitni da nas po kriminalu izjednače sa sobom. Uzalud vam trud svirači. SDP neće nikada biti kao HDZ", napisao je

Danas se putem Facebooka na nastavak afere Dnevnice osvrnuo i saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras. Naglasio je kako Cvitan i Plenković moraju javnosti objasniti zašto drže zajedničke press konferencije.

Njegovu objavu prenosi u cijelosti.

“UZALUD VAM TRUD HDZ SVIRAČI. CVITAN I PLENKOVIĆ BI TREBALI DATI OBJAŠNJENJE ZAŠTO DRŽE ZAJEDNO PRESICE KAO DA SMO U SJ. KOREJI ILI PODNIJETI OSTAVKE!

Zašto je Cvitan dotrčao jučer Plenkoviću u Vladu? Zar nije istraga oko dnevnica tajna za sve pa i za Plenkovića? Zašto DORH nije sam nastavio istragu koja je ustanovila da su kradljivci dnevnica još uvijek u Vladi? Zašto je Plenković lakonski odbacio mogućnost da se u njegovom uredu u Vladi dešava krađa dnevnica, a dešava se?

Plenković i HDZ politiziraju i nije im bitna istina nego im je bitni da nas po kriminalu izjednače sa sobom. Uzalud vam trud svirači. SDP neće nikada biti kao HDZ”, napisao je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI