SDP-OVKA SE MALO SPRDALA NA PLENKOVIĆEV I HREBAKOV RAČUN! Ekspresno joj stigao žestok odgovor, Hrebak joj nije ostao dužan!

Foto: Pixsell

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović vrlo je često na  društvenim mrežama gdje komentira razne stvari, a često napada i svoje političke protivnike.

Ovaj je put na Twitteru objavila fotografiju na kojoj se nalaze premijer Andrej Plenković i njegov koalicijski partner iz HSLS-a i gradonačelnik Bjelovara, Dario Hrebak.

Ahmetović je uz fotografiju napisala “Nađi nekog tko te ovako gleda” i stavila srce nakon oznake “samoljubav”.


Naime, Ahmetović se šalila na Hrebakov račun jer je iz oporbe HDZ ušao u suradnju s Plenkovićevom vladom.

Naravno da joj je stigao vrlo brzi odgovor Daria Hrebaka koji joj je odgovorio na svom Facebooku.“Dok Mirela Ahmetović spašava socijaldemokraciju u Tuheljskim toplicama, a SDP neumoljivo tone zbog nedostatka vizije i kreativnosti, mi smo otvorili sajam u Gudovcu jer su poljoprivreda i stočarstvo izuzetno važni za ovaj kraj.

Drago mi je da je zamijetila moje zadovoljstvo tijekom izjave PVRH Andrej Plenković da je potpisan ugovor s izvođačem radova i uskoro kreće početak izgradnje završnih 12 kilometara brze ceste do Bjelovara, koja je stala baš za vrijeme vlade SDP-a, a zadnje 4 godine se intenzivirala na čemu je i HSLS kao koalicijski partner i inzistirao.

Kao gradonačelnik Bjelovara i saborski zastupnik naše županije znam što to znači za naše ljude, gospodarstvo, poljoprivredu. I da, imam razloga biti više nego zadovoljan, 4 projekta vrijedna milijardu kuna rade se nekoliko stotina metara od samog sajma. Brza cesta, aglomeracija, najveća poduzetnička zona u kontinentalnoj Hrvatskoj i Bjelovarske toplice. Dok se vi kupate, mi imamo ozbiljnijeg posla”, napisao je Hrebak u svojoj objavi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI