SDP-OVKI ZASMETAO THOMPSON I ‘MOJA HERCEGOVINA’ NA POLJUDU! Odgovorio joj čelnik suverenista: ‘Ne smeta joj što je polovica reprezentativaca iz BiH’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović kritizirala je domoljubne pjesme pjevane na Poljudu povodom pobjede Vatrenih, a uslijedio je i odgovor predsjednika Hrvatskih suverenista Marijana Pavličeka.

Ahmetović je prvo čestitala hrvatskoj reprezentaciji, no ubrzo je uslijedila kritika pjesme ‘Moja Hercegovina’ kao i Marka Perkovića Thompsona te takvo slavlje naziva “neukusnim”.

Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ipak, slavlje s pjesmom “Moja Hercegovina”?? Što nedostaje pjesmi “Moja domovina”? Još gore, prije toga je revao Thompson. Neukusno”, napisala je Ahmetović na Twitteru.

 Na to joj je odgovorio Marijan Pavliček koji naglašava kako je polovica hrvatskih reprezentativaca, uključujući i izbornika Dalića rođena ili vuče podrijetlo iz BiH.

“Partija ipak ostaje partija.

Mireli Ahmetović ne smeta što je polovica reprezentativaca, uključujući i trenera Dalića rođena, ili podrijetlom iz BiH.

Ista je situacija i sa ostalim sportovima od rukometa, tenisa pa nadalje.

Ali joj smeta pjesma “Moja Hercegovina” na Poljudu.

Jadno! ?”, napisao je Pavliček na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI