ŠEF BJELOVARSKOG HDZ-A OGORČEN ŠUTNJOM STRANAKA: ‘Da su kojim slučajem oni bili izloženi takvom nasilju, moj HDZ osudio bi ga bez zadrške’

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Grada Bjelovara, Marko Marušić, osudio je šutnju nekih stranaka, koje nisu reagirale nakon što je provaljeno u službene prostorije bjelovarskog HDZ-a.

“Prošla su tri dana od napada na službene prostorije sjedišta HDZ-a u Bjelovaru. Očekivao sam da će spomenuti napad, ali i nasilje i govor mržnje koje neki pojedinci i grupe provode u gradu zadnjih mjesec i dulje naići na oštru osudu baš svih političkih stranaka. Međutim, nasilje i govor mržnje osudili su samo HSLS i Centar”, kaže Marušić na početku svojeg priopćenja.

“Kao predsjednik gradske organizacije HDZ-a neugodno sam iznenađen šutnjom ostalih stranaka. Da su kojim slučajem oni bili izloženi takvom nasilju, moj HDZ osudio bi ga bez zadrške. I kao političar i kao građanin pitam se znači li ta njihova šutnja da oni podržavaju takve napade, jer povijest nas uči kud nas šutnja često može odvesti”, nastavlja Marušić.

“Nije li licemjerno kad netko u skupštinskim raspravama moralizira i drži lekcije o uljuđenoj komunikaciji, smeta ih kad im netko uputi neku oštriju riječ, ali nasilje i govor mržnje nisu spremni osuditi”, zaključuje šef gradske organizacije HDZ-a Grada Bjelovara.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI