ŠEF ‘USTAŠKE DRŽAVE’ POSTAO JE DOMOLJUB! Velika Plenkovićeva pobjeda: Mudro je razbio četnika Vučića

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 22.srpnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Otkrivamo mrežu lokalnog šerifa iz javne kuće u Klagenfurtu! Turčinov je Murter pretvorio u bordel: ‘Oko njega su žene sumnjiva morala, on i njegovi prijete, djeluju kao neka mini mafijaška organizacija i utjerali su strah u kosti svima’.

Čitajte o epilogu svađe oko Vučićevog posjeta Jasenovcu i velikoj pobjedi Andreja Plenkovića. Šef ‘ustaške države’ postao je domoljub: Mudro je razbio četnika Vučića.

Doznali smo i što se događa u vladajućoj stranci, a od novih istraga strahuje i novi potpredsjednik Vlade Oleg Butković! Propast Brodosplita može srušiti Vladu: Debeljak osporava dugovanja čak i svom kreditoru HBOR-u i HEP-u.

Oni preuzimaju! Potres u Dalmaciji nakon što je HDZ ekspresno izgubio Split. Je li odbrojano Anti Sanaderu? Ante Mihaljević novi je lokalni šerif! Do promjena dolazi u oporbenom HSS-u: Umjesto Vuce dolazi Čogelja!



Čitajte i o obratu u slučaju Janaf! DORH je odustao od dijela optužnice protiv Kovačevića! Drugi dio optužnice zasnovan je na izmišljenim događajima.

Osebujni bloger Dražen Bujas odabrao pogrešnu stranu u ratu! Raškovićevov unuk otvoreno podržava rusku kampanju, iznio je šokantne vijesti: Prema Bujasu, najbrojniji strani plaćenici u Ukrajini su Hrvati!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI