ŠEF ZAGREBAČKOG HDZ-a ZBOG GAFA POSTAO HIT: ‘Mrtvi u Hrvatskoj doduše glasaju, ali koalicija s pokojnikom još nije zabilježena’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Koalicija HDZ-i pokojnog Milana Bandića u Gradskoj skupštini obilježila je protekle četiri godine politički život hrvatske metropole. O sličnom se priča i nakon nadolazećih izbora, no najprije treba vidjeti kakav će biti rezultat samih izbora da bi se moglo razgovarati o budućim koalicijama. No šef zagrebačkog HDZ-a imao je blago rečeno zanimljiv odgovor na pitanje o ponovnoj suradnji sa strankom MB365.

“Ne postoji način da bi se nastavila politika u koaliciji ili programskoj suradnji s Milanom Bandićem, jer je on preminuo”, rekao je jučer Mislav Herman.

Tako je šef zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman opovrgnuo ideju koalicije HDZ-a i stranke MB365 na pomalo sulud  i bizaran način. Ta izjava dakako učinila ga je zvijezdom na Twitteru pa se čitavog dana na njegov račun nizaju šale i pošalice.

“Evo ga, još jedan genije. Grunfe, crkni od zavisti”, naveli su jedni. “Dobro čovjek kaže. Mrtvi u Hrvatskoj doduše glasaju, ali koalicija s pokojnikom još nije zabilježena”, dodaju pak drugi.

Anka Mrak Taritaš istaknula je samo: “To se zove odlučno ne”, Jadranka Kosor dodala samo kratko “Hjoj”. “Zašto Plenković ovakve pušta da javno govore? Nema ljudi u tom novom HDZ-u, sve ostalo u starom i po starom”, ističu pak treći, a uslijedili su i drugi komentari:
“Mile je (kažu) umro, ali njegov duh i dalje nadahnjuje sljedbu”, “Blago zagrebačkoj političkoj sceni s ovako pametnim i vizionarsko nadahnutim ljudima”, “Evo od koga DF kupi svoje bedastoće”.

Našao se tu i gif predsjednika Zorana Milanovića dok sjedi u Saboru i smije se, a zaključuju: “Poslije Bandića – Bandić”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI