ŠEŠELJ LJUDIMA DIJELIO KNJIGE: ‘Vojo trepni ako si otet. To možeš dijeliti za potpalu. Stara Pazova sad ima WC papira’!

Šešeljeva Srpska radikalna stranka organizirala je u Staroj Pazovi besplatnu podjelu knjiga čiji je autor lider stranke Vojislav Šešelj.

Šešelj je pozvao građane da dođu po svoj besplatni primjerak jer “ljudi trebaju čitati”.

Osim toga, najavio je kako će od jeseni početi izlaziti njihov časopis “Velika Srbija”.

“Srpska radikalna stranka je sav novac koji je dobivala strpljivo ulagala u štampanje knjiga. Nemamo u troškovniku nijedan račun iz kafića, nema provoda ni honorara. Sve je išlo u štampanje knjiga i lista Velika Srbija, koji nije izlazio jedno vrijeme ali će uskoro, već na jesen će izaći novi broj”, kazao je lider radikala.

Najavio je da će akciju besplatne podjele knjiga, radikali nastaviti širom Srbije.



“Planiramo obići dosta gradova. Obično ponesemo manje knjiga nego što su zainteresirani”, naveo je Šešelj.

Sudeći po komentarima ispod videa, mnogi ne podržavaju Šešelja rugajući mu se da je Vučić zavrnuo Pipu. Predbacuju mu je što uništio Radikalnu stranku.

“Vojo trepni ako si otet”, “To možeš dijeliti za potpalu”, a bilo je i drugih komentara vezanih uz papir. Jedan je pak rekao kako je Šešeljuga otišla u Hrvatsku dilati obavještajne podatke, “sad je Stara Pazova osigurana toalet papirom, eto nestade mi papira za otrat prkno, šalji vojo ko boga te molim”, neki su od komentara.

Među brojnim negativnim komentarima bilo je i pozitivnih, ali vrlo malo. Čini se da Šešelj sve više gubi svoju moć ili njegovi pristaše naprosto ne prate You Tube i medije?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=7CgxMB2-2Ls&feature=emb_title

Facebook Comments

Loading...
DIJELI