Severina Milanu: ‘Seljačino! Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu’

Screenshot

Pjevačica i srpski poduzetnik razilaze se oko nastavka školovanja zajedničkog sina Aleksandra, treba li pohađati privatnu ili državnu školu

Severina ne odustaje od namjere da njen sin Aleksandar pohađa Osnovnu školu Jordanovac, dok Aleksandrov otac Milan Popović, poznati srpski poduzetnik, zahtjeva od popularne pjevačice da im sin pohađa neku od priznatih međunarodnih škola privatnog karaktera jer želi da im sin nauči što više stranih jezika i da razvija vlastite vještine, stoga nudi potpuno podmirivanje svih troškova privatnog školovanja.

Kako Severina ne pristaje na Popovićev prijedlog, nesuglasice su i ovog puta rješavali na Općinskom sudu u Zagrebu gdje su u ponedjeljak 11. lipnja vodili žustru raspravu koja je kulminirala svađom, prenosi Blic. Tom prilikom, Severina je Milana Popovića, prema pisanju Blica, nazvala pogrdno ‘Seljačino’.

Prema medijskim natpisima poznata pjevačica je ustvrdila kako je ‘Aleksandar prije svega Hrvat i mora ići u hrvatsku školu’, na što je Popović navodno uzvratio: ‘Ma kako je prije svega Hrvat?’

Završni pravorijek o nastavku Aleksandrovog školovanja donijet će na kraju, umjesto roditelja, ipak Općinski sud u Zagrebu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI