SEVERINA PRIMILA ‘JOŠ JEDNU PLAVU KUVERTICU’: Bivši partner ‘bjesomučno diže tužbe’

Foto: Instagram

Hrvatska pjevačica Severina Vučković primila je još jednu tužbu.

Naime, nakon što je prethodnu tužbu od bivšeg partnera Milana Popovića objavila na društvenim mrežama, stigla joj je nova jer je kod objave prethodne prikazala adresu tužitelja.

I drugu tužbu ponovno je podijelila na društvenim mrežama, ali je adres bivšeg partnera puta izostala. No, popularna pjevačica objavila je vlastitu zagrebačku adresu.

“Dobar dan, ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu… Ordinari tjusdej, reklo bi se. ‘Čovjek koji me tuži’ je isti onaj čovjek koji je dao demantij da nije bjesomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60. Točno.

Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo bjesomučno u Hrvatskoj, ‘Čovjek koji me tuži’ tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme skrbništvo?!? Viši sud u Srbiji je to odbacio. Sad je poslao prijedlog ili tužbu (‘ko će više znat) za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese, iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je ‘Čovjek koji me tuži’ iz te iste kuće davao brojne intervjue.



Bivši ju snima kamerom?

Kuća iz koje je davao intervjue i uvjerio sve da u njoj i živi, bila je pod zaštitom grada Zagreba, ali je ‘Čovjek koji me tuži’ nekako od prošle vlasti grada Zagreba dobio dozvolu za rušenje iste. Osim toga, vlasnik te kuće je neka firma na Cipru pa ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži?

Izašlo je nebrojeno medijskih natpisa o tome da je pokupovao ‘pola Hrvatske’ i sve su lokacije medijski otkrivene. Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu također je u vlasništvu ‘Čovjeka koji me tuži’, ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić.

Ladislav Matić je, pak, prijavljen da je zaposlen i prijavljen na adresi u firmi ‘Čovjeka koji me tuži’… I tako… A što vi radite utorkom? Podijelite vaša iskustva”, napisala je Severina u opisu podijeljene fotografije na Instagramu.

Uz fotografiju tužbe  dodala je i snimke zaslona medijskih natpisa o Popovićevom luksuznom imanju na Šalati.

Foto: Instagram/Severina Vučković
Foto: Instagram/Severina Vučković
Facebook Comments

Loading...
DIJELI