SINJSKI GROMOVNIK BULJ ŽESTOKO UDARA! ‘Plenkovićeva vlada najgora je od osamostaljenja, mislim daje vrijeme za izbore’

Foto: Screenshot N1

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj pojasnio je zašto se odlučio na isplatu novčane pomoći građanima Sinja. Naime, nezaposlenima i umirovljenicima s područja Grada Sinja isplatit će se “alkarica“, kako bi sa svojim obiteljima mogli ugodnije provesti blagdanske dane.

“Alkarica je vezana za Sinjsku Alku, koja je dio našeg identiteta i to je vrijeme kada se trebamo sjetiti svojih najpotrebitijih. Pomoć će se dijeliti idući tjedan do četvrtka, te potom u ponedjeljak i utorak. Želja nam je da građani mogu sebi priuštiti jedan svečani ručak i izaći u grad kada bude prepun ljudi”, rekao je Miro Bulj  za Dnevnik N1.

Na Alku dolazi i Borut Pahor, kojeg je pozvao Zoran Milanović.

“Tko god da dođe u Sinj, posebno ako je to državnik, od velikog je značaja za grad. Očekujem i sve iz državnog vrha, ali ne samo da bi se sjetili Sinja samo kada su Alka i Gospa. Nama će struja za vodu poskupjeti 500 posto, a ja neću podići cijenu vode toliko. Pozivam vodstvo države da dođe i pogleda građane u oči i kaže kako će im poskupiti cijenu vode toliko. Cetina daje 40 posto struje za cijelu Hrvatsku, a rješenje o poskupljenju je stiglo samo za cetinjski kraj”, rekao je Bulj.

Na pitanje tko mu je draži gost, Andrej Plenković ili Zoran Milanović, Bulj odgovara:



“Sinjska Alka će opstati i nakon Milanovića i Plenkovića, a u demokraciji imamo različita mišljenja i trebamo se moći raspravljati. Mislim da je Plenkovićeva vlada najgora od samostalnosti. Mislim da je vrijeme za izbore. Pupovac i Plenković upravljaju i vrijeme je da se mijenja vlast”, zaključio je Miro Bulj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI